Winnaar Kleintje Keifestival 2017
En de winnaar is.... The Cool Trick! Gefeliciteerd mannen. En grote dank aan alle andere bands! Het was waanzinnig spannend. De afterparty met Doppen's Textiel, Stonegood, DJ Jos en jullie publiek was super gezellig. Bedankt dat jullie ...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEIFESTIVAL HEMELVAARTSDAG 25 MEI
Het programma staat, de poster is af. En dit jaar gewoon wee...


Lees meer >>>

Keifestival 2016: klein en intiem, maar ook druk en uitgelaten
Dat er in het centrum van Lichtenvoorde zaterdagavond 29 okt...


Lees meer >>>

KEIFESTIVAL START VOORVERKOOP SPECTACULAIR!

Zaterdag 24 september bij Tapperij van Ooijen; Keifestival-kaarten voor €15,-

Aanstaande zaterdag trapt het Keifestival haar voorverkoop spectaculair af! Tussen 19:00u en 00:00u kan men namelijk bij Tapperij van Ooijen terecht voor spotgoedkope Keifestival-tickets. Tijdens deze éénmalige actie zijn de kaarten voor slechts € 15,- te koop. Daarbij krijgt u, uit handen van Manus van Ooijen zelf, een gratis biertje, wijntje of frisje naar keuze geserveerd! Na deze avond wordt de prijs verhoogd naar € 17,50 in de voorverkoop of € 20,00 aan de kassa.

Sinds enkele jaren start de Keifestival- voorverkoop met een eenmalige kortingsactie. “De afgelopen twee jaren is gebleken dat dit erg goed werkt, op deze manier brengen we de mensen alvast in de stemming voor het Keifestival”, aldus Jelle Spexgoor, mede-organisator van het festival. “Daarnaast is dit natuurlijk ook een prima reden voor een avondje kroeg. Het eerste drankje is dan ook van het huis!” Let wel; per bestelling kaarten wordt één drankje getrakteerd.

Na aanstaande zaterdag zijn de kaarten voor het Keifestival verkrijgbaar bij Westernman Jeans, Café de Kruup, Café de Zaak, Tapperij van Ooijen, Café De Kletskop en Café De Koppelpaarden.

Wederom in het centrum:
Na het grote succes van vorig jaar zal het Keifestival wederom in het bruisende centrum van Lichtenvoorde plaats vinden. In tien verschillende zalen en kroegen zullen er maar liefst 25 optredens te zien zijn. Zo staat er o.a. een Adele, David Bowie, Michael Jackson en Pantera tribute op het programma. De optredens vinden plaats bij Zaal Meijer, zaal en café De Koppelpaarden, Café De Kletskop, Café Kruup, Tapperij Van Ooijen, Café De Zaak, Zaal Den Diek en in de intieme Concertainer.

Online tickets:
Wie deze avond niet in de gelegenheid is om naar Tapperij Van Ooijen te komen kan ook via de website van deze aanbieding profiteren. Echter worden er dan wel service- en transactiekosten door de ticketprovider in rekening gebracht. Na aanstaande zaterdag zal ook de prijs van de online tickets worden verhoogd. Oftewel; profiteer nu het nog kan! Kaarten zijn nu te bestellen via de rubriek Tickets.

Foto: Martijn Koolmees.

Webdesign: i-3 Reclamebureau