34ste editie Keifestival voor iedereen wat wils!
Voor de 34e keer op rij openen op zaterdag 26 oktober, de spreekwoordelijke poorten van het Keifestival. Al sinds 1986 weet dit festival veel muziekliefhebbers uit Lichtenvoorde en omstreken te vermaken en te verrassen. Ook dit jaar biedt h...


Lees meer >>>

CONTACT

Lokatie Keifestival Lichtenvoorde
Deelnemende horeca:
Grand Café Markt 5, Zaal de Koppelpaarden, Café de Kletskop, LEO restaurant & To Go, het Keicafé (Huiskamer LEO), Café de Kruup, Tapperij van Ooijen, Café de Zaak, Bar 't Doktertje en de Concertainer.
 

Boekingen
Wilt u in contact komen met onze boekers?
Stuur dan een e-mail naar: boekingen@keifestival.nl
 

Secretariaat
Wilt u in contact komen met ons secretariaat?
Deze is bereikbaar via: secretariaat@keifestival.nl Webdesign: i-3 Reclamebureau