34ste editie Keifestival voor iedereen wat wils!
Voor de 34e keer op rij openen op zaterdag 26 oktober, de spreekwoordelijke poorten van het Keifestival. Al sinds 1986 weet dit festival veel muziekliefhebbers uit Lichtenvoorde en omstreken te vermaken en te verrassen. Ook dit jaar biedt h...


Lees meer >>>

PROGRAMMA 2019

Al 34 jaar een rots in de branding!
Waar zou je toch anders moeten zijn, die laatste zaterdag van oktober? Thuis, met chips en cola naast schoonmoeder!? Schei uit!! Op het Keifestival natuurlijk! Op 9 podia én in de concertainer serveren we weer een gigantisch divers menu aan topacts! Aan ieder is gedacht, rock, levenslied, blues, pop/rock, americana, thrash metal, soul etc. etc. Wees welkom en geniet!

Het programma Keifestival 2018 is bijna rond. Timetable en verdere info volgt spoedig.


Webdesign: i-3 Reclamebureau