VOORVERKOOP ACTIE!
Op zaterdag 23 september 2023 is er een speciale voorverkoopactie bij Café de Kletskop vanaf 20:00 uur. Kaarten zijn dan alszijnde earlybirds verkrijgbaar voor 20 euro per kaart en op deze avond per bestelling een gratis consumptie. ...


Lees meer >>>

Gratis festival Kleintje Kei verhuist naar de Markt
Op Hemelvaartsdag vind je dit jaar een mega groot podium op ...


Lees meer >>>

Keifestival 2022 'kei-gezellig' en 'kats uitverkocht'
LICHTENVOORDE - Stampvolle kroegen, feest op straat en een k...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEI

KLEINTJE KEIFESTIVAL HEMELVAARTSDAG 18 MEI 2023


Gratis festival Kleintje Kei verhuist naar de Markt

Op Hemelvaartsdag vind je dit jaar een mega groot podium op de markt in Lichtenvoorde voor "ons" Kleintje Kei! Na jaren een fijn thuis te hebben gehad bij Tapperij van Ooijen, brengen we Kleintje Kei weer terug naar de markt.
Vier beginnende bands battlen om de openingsacts voor het grote Keifestival vanaf 16:00 uur en in de avond hebben we helemaal een dikke line-up met Slagerij Wolters en (bekend van tv) MJHiStory, een Michael Jackson tribute.
Mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe hoofdsponsor Gevelcoating.nl

Markeer donderdag 18 mei dus met een dikke stift in je agenda!!

Aanvang 15.00 uur


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MIDDAGPROGRAMMA:

KLEINTJE KEI “BATTLE OF THE BANDS”

JUST THAT

Beste mensen!!
Wij zijn Just That! Deze groep uit Winterswijk is ontstaan uit een voorliefde voor muziek. Met Joppe op drums, Colin op gitaar, Bram op de bas en Steven en Joni achter de microfoon, maken wij een onvergetelijke sound met nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Paramore en Amy Whinehouse! Maar daar houdt het niet op, want nummers van bijvoorbeeld Isle DeLange of Eric Clapton zijn zeker niet uitgesloten!
Gaan we jou deze hemelvaart zien? Wij hebben er zin in!
RUBY ELECTRIC
Afkomstig uit de Achterhoek in Nederland is Ruby Electric een viertal dat zich aan categorisering onttrekt.
Hun geluid is een unieke mix van harde grooves, melodieuze riffs en soulvolle vocalen, alles verankerd door een vintage geïnspireerde esthetiek die teruggrijpt naar de ruigste vormen van rock 'n roll. Of ze nu op het podium staan of nummers opnemen in de studio, Ruby Electric is een elektriserende kracht die je niet kan ontkennen.
HAZY JANE
*Hazy Jane*, een enthousiaste coverband waar je gegarandeerd energie van krijgt!
Zij bieden een afwisselend pop-rock repertoire met nummers van Nederlandse artiesten zoals Anouk en Herman Brood tot aan internationale hits van bijvoorbeeld Prince, Lenny Kravitz en Muse, waarbij ze de liedjes in hun eigen versie presenteren. Verwacht geen kalme ballads, maar een mix van stoere, energieke, bekende up-tempo nummers waarbij je niet stil kan zitten.
NO FLAVOUR
Wij zijn no flavour!
Een coverband uit de omgeving Groenlo/Lichtenvoorde.
Met z’n zessen maken wij graag muziek op feestjes; we spelen daarbij rock, pop en funk covers.
Muziek van artiesten als: pearl jam, Anouk, Robbie Williams en Bryan Adams komt aan bod.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AVONDPROGRAMMA (VANAF 19.00 UUR):

MJ HISTORY (NL)
Deze moddervette Micheal Jackson Tribute Band is bekend van SBS6 TV-programma “The Tribute: Battle of the Bands”. Ze sluiten ons festival en Hemelvaartsdag af op de markt in het mooie Lichtenvoorde. Zanger IMI is uniek in zijn benadering van het stemgeluid van Michael Jackson. Een frontman met een duidelijke mening en visie. Deze band is uniek in het benaderen van het originele geluid. Bij MJ History draait het allemaal om respect en toewijding voor de artiest Michael Jackson. En dat spat er vanaf op het podium! Komt dat zien!


 


 


SLAGERIJ WOLTERS
Slagerij Wolters trapt de avond van het Kleintje Keifestival op Hemelvaartsdag af. Deze "Gouden Koffer-(cover) Band" speelt feilloos de grootste meezingers waarvan je niet eens wist dat je ze mee kon zingen. Met uiteraard de gebroeders Dorus en Harm Wolters, en oom Henry Wolters als muzikale toetsenbegeleiding. Steevaste frontman Luuk Penterman is er ook om jullie even voor te doen hoe het moet. De heren hebben laten weten dat ze speciaal voor deze avond een verrassing in petto hebben voor iedereen dus hier moet je gewoon naar toe!


 


Huisregels >>>


Webdesign: i-3 Reclamebureau