UITVERKOCHT KEIFESTIVAL 2019
Met gepaste trots kan de organisatie van het Keifestival terugblikken op de 34ste editie van afgelopen oktober. Met overvolle kroegen, een dampend Bar ’t Doktertje en een diverser programma dan ooit was het uitverkochte Keifestival ee...


Lees meer >>>

VOORVERKOOP ACTIE!
Aanstaande zaterdag 28 september is de voorverkoop actie bij...


Lees meer >>>

35ste EDITIE KEIFESTIVAL AFGELAST

Tot diep in augustus heeft het bestuur plannen gemaakt; Het muziekprogramma was zo goed als rond, de deelnemende horeca op de hoogte gebracht, beveiliging, EHBO en vrijwilligers ingeschakeld, karaoke setje gehuurd voor de karaokebar: HET KEIFESTIVAL GAAT DOOR!

Maar helaas... ook dit feest is voor 2020 afgelast. “Tijdens het Keifestival moet er gedanst worden, meegezongen worden met de dikste cover hits en moet een overvolle karaokebar zorgen voor een onvergetelijke avond. We hadden zo graag met jullie in overvolle, dampende kroegen gestaan om de 35ste (!) editie van het Keifestival met jullie te vieren. Echter kunnen we de veiligheid van jullie als bezoekers niet waarborgen en is een Keifestival met 1,5 meter afstand gewoon ondenkbaar.” Aldus kersvers bestuurslid Sophie ter Woerds.

De organisatie laat dit jubileumjaar natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan! Je kan namelijk een lot kopen waarbij je kans maakt op gratis entreekaarten voor Keifestival 2021 of (en dit is echt een mega vette prijs) op een secret mini festival met live band! Op een geheime locatie in april 2021 wordt er een klein festival georganiseerd met alles erop en eraan, exclusief voor een kleine groep winnaars.

WIN

5x2 vrijkaarten voor Keifestival 2021
(5 personen winnen 2 kaartjes p.p.)

5x5 kaarten voor een secret party in april 2021
(5 personen winnen 5 kaartjes p.p.)


Hoe kan je die prijzen winnen?

Koop, tot 30 oktober, je lot a €10,- via keifestival.eventgoose.com en krijg in ieder geval het Keifestival 2020 t-shirt thuisgestuurd! Op 31 oktober maakt de organisatie via Facebook de winnaars bekend.

KOOP JE LOTEN HIER: KEIFESTIVAL.EVENTGOOSE.COM 


KEIFESTIVAL 26 OKT 2019

Keifestival diverser dan ooit!

Ook dit jaar hebben we weer een zeer vol programma. En of dat niet al genoeg is, hebben we ook nog eens een technobunker en een karaokebar toegevoegd aan ons assortiment. She got balls speelt AC/DC, nirFOOna brengt de garagerock van Nirvana en The Foo Fighters en The Eagles Tribute nemen je mee naar Hotel California en naar Seven Bridges Road. Het programma vliegt werkelijk alle kanten op. Dit jaar is er ook aan de jeugd gedacht! Tegen een special tarief kunnen ook zij het Keifestival bezoeken. Bar ‘t Doktertje wordt omgetoverd tot de Nachtbunker, waar voor de liefhebbers snoeiharde techno wordt gedraaid.

Vergeet ook onze karaokebar niet te bezoeken, voorheen beter bekend als de concertainer, en kom schaamteloos meeblèren met Celine Dions “My heart will go on”. Daarnaast willen we jullie nog attenderen op Lord Bischop Rocks (USA), Drunken Dolly en de swingende SoularVibe and the Galaxy Horns. Een gigantische lijst met fantastische artiesten staat zaterdag 26 oktober op jullie te wachten!  

Markeer deze datum dan ook met een dikke rode stift in je agenda want de 34ste editie van het Keifestival wil je niet missen. We maken er een onmundig feest van bij: Grand Café Markt 5, zaal de Koppelpaarden, café de Kletskop, zaal LEO restaurant, het Keicafé (Huiskamer LEO), café de Kruup, tapperij van Ooijen, café de Zaak, Bar 't Doktertje en de Karaokebar/concertainer. 20 acts op 10 podia zullen zorgen voor een fantastisch festival.
KEIFESTIVAL 27 OKT 2018

We zijn alweer toe aan de 33e editie van het Keifestival! Ook dit jaar hebben we weer een bomvol programma! En of dat niet al genoeg is, hebben we ook nog eens een extra locatie toegevoegd!

Het Keicafé is terug, zoals jullie ’t kenden van Café de Schatberg. Een gezellige feestkroeg met een topzanger als entertainer, die samen met jullie feestend de avond doorvliegt. Helaas hebben we moeten besluiten om Den Diek niet meer op te nemen in het programma, in plaats daarvan hebben we echter Markt 5, dat tijdens het Keifestival omgetoverd zal worden tot een tropische Salsa & Latin-club.

Ook dit jaar biedt het Keifestival weer voor ieder wat wils, moddervette tributes aan Fleetwood Mac en Guns n’ Roses, dikke rock ‘n roll, maar ook heerlijke 80s pop, redneck bluegrass feestmuziek en onwijs dansbare salsa! OE-LA-LA!

Vanaf deze kant wensen we je dan ook een te gek Keifestival toe! Het 33e Keifestival is op zaterdag 27 oktober 2018 in Grand Café Markt 5, zaal de Koppelpaarden, café de Kletskop, zaal Meijer, het Keicafé (Huiskamer Meijer), café de Kruup, tapperij van Ooijen, café de Zaak, Steakhouse Beef n Bone en de Concertainer. 25 acts op 10 podia zullen zorgen voor een fantastisch festival.

AFTERMOVIE 2016

AFTERMOVIE 2015


AFTERMOVIE 2014AFTERMOVIE 2013Webdesign: i-3 Reclamebureau