Winnaar Kleintje Kei 2024
We zijn aan het nagenieten van een GEWELDIGE dag op Kleintje Kei 2024. De winnaar van de "Battle of the bands" is geworden HARDER! Van harte gefeliciteerd en we zien jullie op Keifestival op 26 oktober 2024. En natuurlijk bedanken...
Lees meer >>>

GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Caf&e...


Lees meer >>>

GRATIS KLEINTJE KEI VERHUIST NAAR DE DRIEHOEK

Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Café • Restaurant de Driehoek. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol muziek en plezier, met de legendarische Battle of the Bands en een avondprogramma dat een waar spektakel belooft, inclusief een knallend optreden van Rammstein tribute Zwammstein! Blijf onze socials volgen voor het laatste nieuws over het event en de bands. Zorg dat je erbij bent!
Webdesign: i-3 Reclamebureau