Gratis festival Kleintje Kei verhuist naar de Markt
Op Hemelvaartsdag vind je dit jaar een mega groot podium op de markt in Lichtenvoorde voor "ons" Kleintje Kei! Na jaren een fijn thuis te hebben gehad bij Tapperij van Ooijen, brengen we Kleintje Kei weer terug naar de markt.


Lees meer >>>

Keifestival 2022 'kei-gezellig' en 'kats uitverkocht'
LICHTENVOORDE - Stampvolle kroegen, feest op straat en een k...


Lees meer >>>

Tricklebolt vervanger van VandeVen Band
Helaas hebben we een annulering ontvangen van VandeVen Band ...


Lees meer >>>

GRATIS FESTIVAL KLEINTJE KEI VERHUIST NAAR DE MARKT

Op Hemelvaartsdag vind je dit jaar een mega groot podium op de markt in Lichtenvoorde voor "ons" Kleintje Kei! Na jaren een fijn thuis te hebben gehad bij Tapperij van Ooijen, brengen we Kleintje Kei weer terug naar de markt.
Vier beginnende bands battlen om de openingsacts voor het grote Keifestival vanaf 16:00 uur en in de avond hebben we helemaal een dikke line-up met Slagerij Wolters en (bekend van tv) MJHiStory, een Michael Jackson tribute.
Mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe hoofdsponsor Gevelcoating.nl

Markeer donderdag 18 mei dus met een dikke stift in je agenda!!
Webdesign: i-3 Reclamebureau