Winnaar Kleintje Keifestival 2017
En de winnaar is.... The Cool Trick! Gefeliciteerd mannen. En grote dank aan alle andere bands! Het was waanzinnig spannend. De afterparty met Doppen's Textiel, Stonegood, DJ Jos en jullie publiek was super gezellig. Bedankt dat jullie ...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEIFESTIVAL HEMELVAARTSDAG 25 MEI
Het programma staat, de poster is af. En dit jaar gewoon wee...


Lees meer >>>

Keifestival 2016: klein en intiem, maar ook druk en uitgelaten
Dat er in het centrum van Lichtenvoorde zaterdagavond 29 okt...


Lees meer >>>

PROGRAMMA 2016

Al 31 jaar een rots in de branding!
Waar zou je toch anders moeten zijn, die laatste zaterdag van oktober? Thuis, met chips en cola naast schoonmoeder!? Schei uit!! Op het Keifestival natuurlijk! Op 9 podia én in de concertainer serveren we weer een gigantisch divers menu aan topacts! Aan ieder is gedacht, rock, levenslied, dance, pop, disco, Balkan etc. etc. Wees welkom en geniet!

Het programma Keifestival 2016 is rond:
The Adele Project  (Adele tribute)
The Adele Project staat normaliter enkel in theaters met hun grandioze show, maar voor het Keifestival maakte (het evenbeeld van) de Engelse blondine graag een uitzondering! Aanrader!
David Blowie (David Bowie tribute)
Wat er zou gebeuren als je David Bowie op zou zetten na het roken van een joint!? Maak het mee op het Keifestival; kom skanken op de grootste Bowiehit, omgedubt tot ska en reggae!
Soul! (Soul)
Soul, soul en nog ’s soul! Een stomende treinreis naar het gouden tijdperk van ‘The Sweet Soul Music!’ Grooves and moves van Neerlands beste soulband!
Michael Jackson tribute
The King of Pop is dead, long live Merijn van Haren! De zingende krullenbol van Navarone heeft namelijk een fantastische club muzikanten bij elkaar gesnord om MJ’s beste songs in leven te houden!
Twenty Sicks (Rock’n roll / rock a billy)
Customised rock classics van dit eigenzinnige rock ’n roll trio! Dikke rockhits omgebouwd tot de beste rock ’n roll en rock-a-billy muziek die jij ooit gehoord hebt!
The Art of Pantera (Pantera tribute)
Dikke groovemetal voor de oldschool metalheads! Een machtig eerbetoon aan een absolute cultband. Zet je strotje maar vast in het vet – METAL!
School’s Out (Pop / rock)
Deze winnaars van het Kleintje Keifestival zijn mogelijk de jongste muzikanten die ooit het podium op het grote Keifestival betraden! Houd ze in de gaten!
Boo Boo Davis (USA) (Blues)
72 jaar en geboren in het hart van de Mississippi Delta; Boo Boo Davis is een echte diehard blueskoning! Dit is blues, zo puur als maar kan zijn; Een levende legende on stage!
Dokter Watjes (Twents dialectrock)
Dit Hengeveldse gezelschap, aangevuld met een roodharige Achterhoeker, zingen absolute pareltjes in het Nederlands en Twents. Laat je verrassen door hun markante blik op alledaagse zaken in hun prachtige liedjes!
The Hillbilly Moonshiners (Bluegrass)
Rechtstreeks uit het moeras van Louisiana komen deze rednecks je om de oren klappen met wereldhits, maar dan in een bluegrassjasje! Bereid je voor op 'a real Southern party experience'!
Dude (Rock)
Heerlijke pure, bluesy rock van een band vol door de wol geverfde muzikanten! Stilstaan gaat je niet lukken als jij met je biertje in je hand, staat te luisteren naar deze topact!
Leeways (Reggae / funk / rock)
De dikke crossover reggae / funk / rock van dit exotische vijftal gaat er voor zorgen dat geen voetje aan de vloer blijft. Met hun aanstekelijke energie nemen ze je mee op een trip die zijn weerga niet kent!
DJ Toronto (80’s / 90’s)
Deze partyfreak draait het beste uit de jaren ’80 en ’90, waarbij voor ieders smaak plek en plaats is!
Power To The Pipo (Funk)
Fucking vette funk uit een fantastisch caravannetje! Bij Manus in de tuin gaat het deze Keifestivalavond broeien als deze band haar caravan open zet; kom, kijk, luister en laat je verbazen!
De Boetners (Dialectrock)
Toen deze Achterhoekse snotapen eenmaal aan zijn stoelpoten begonnen te zagen, gooide Bennie Jolink de handdoek snel in de ring! Nummers in onze moerstaal, rock ’n roll in het Achterhoeks!
Stillmode (Alternatieve pop / rock)
Deze band stond niet voor niks in het voorprogramma van Triggerfinger, de Staat en Kensington. Een supervette alternatieve pop/rock band met fantastische frontman!
Life’s Electric (Grunge/rock)
Deze band laat zich inspireren door Soundgarden, Alice in Chains en Foo Fighters. Moddervette, op de jaren ’90 geinspireerde grunge/rock met een vette
eigen knipoog!
Orgaanklap (Freakshow-partypunk)
Neder-Party-Punk-Show-Band! Absurdistische homo-erotische Nederlandstalige schreeuwpunk met een gigantisch hoog lachgehalte! Met albumtitels als ‘Kwarktassen’ en ‘Panic at the FEBO!’ garanderen zij een prachtfeest!
Twee FM (Luisterliedjes in het dialect)
Twee Freemde Mannen die liedjes maken over hun leventjes en er gaandeweg achter komen dat alles slechts draait om één groot dingetje... lief zijn! Rijpe Achterhoekse jeugd met verrassende teksten!
Mart Hillen (Gitaarkunstenaar)
Veel virtuozer zijn wij ze nog niet tegen gekomen! En dan te bedenken dat deze jonge gitaargod gewoon uit ons eigen Lichtenvoorde komt... in de Concertainer trakteert hij op zijn favoriete gitaarcomposities van Andy McKee en Tommy Emanuel.
L’Chaim (Balkan / klezmer / gypsy)
3 vocalisten die in 10 talen de luisteraar meeneemt naar hun zeer diverse achtergronden. Bij deze feestband word je overspoeld met invloeden uit de hele
wereld, laat je verrassen!


 


Webdesign: i-3 Reclamebureau