UITVERKOCHT KEIFESTIVAL 2019
Met gepaste trots kan de organisatie van het Keifestival terugblikken op de 34ste editie van afgelopen oktober. Met overvolle kroegen, een dampend Bar ’t Doktertje en een diverser programma dan ooit was het uitverkochte Keifestival ee...


Lees meer >>>

VOORVERKOOP ACTIE!
Aanstaande zaterdag 28 september is de voorverkoop actie bij...


Lees meer >>>

LICHTENVOORDE MAAKT ZICH OP VOOR KEIFESTIVAL

LICHTENVOORDE - Zaterdag 27 oktober 2018, traditiegetrouw de laatste zaterdag van oktober, staat het Keifestival weer op het programma. Het Lichtenvoordse festival maakt zich op voor haar 33e editie. "Ook dit jaar bieden we weer een enorm gevarieerd programma," aldus programmeur Willem Doppen. “Met onder anderen salsa, 80’s nederpop en dansbare hillbilly countrymuziek, maar ook vette rock ’n roll en het Nederlandstalige levenslied."

Doppen is samen met vier andere bestuursleden verantwoordelijk voor de programmering van het Lichtenvoordse festival. "We proberen een goede mix te maken, tussen tributebands enerzijds, regionaal talent en (inter)nationale topbands." Dit jaar zijn er tributes aan Fleetwood Mac en Guns ’n Roses, uitgevoerd door de top van de Nederlandse muziekscene.
Het zwaartepunt van het festival ligt rond de Markt, waar dit jaar Markt5 is toegevoegd als extra podium, in plaats van Zaal Den Diek. In Markt5 waant men zich de gehele avond in een dampende salsatent ergens in Latijns-Amerika, waar men de hele avond kan losgaan op Edsel Juliet & La Banda Loca.

Start kaartverkoop bij Van Ooijen
De kaartverkoop start net als elk jaar weer bij Tapperij van Ooijen, dit jaar is dat op zaterdagavond 29 september 2018. Men kan dan de kaarten éénmalig kopen voor € 15,- per stuk. Uit handen van kastelein Manus van Ooijen ontvangt de bezoeker bij iedere bestelling kaarten een heerlijke koude halve liter of glas wijn naar keuze.

Het 33ste Keifestival is op zaterdag 27 oktober in zaal de Koppelpaarden, café de Kletskop, zaal Meijer, het Keicafé (Huiskamer Meijer), café de Kruup, tapperij van Ooijen, café de Zaak, Steakhouse Beef n Bone, Grand Café Markt 5 en de concertainer. 
Kaarten zijn verkrijgbaar via de deelnemende horeca, Westernman Jeans & Casuals en de website van het festival.
En vanaf 29 oktober zijn de kaarten ook online te bestellen.

Webdesign: i-3 Reclamebureau