GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Café • Restaurant de Driehoek. Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol muziek en plezier, met de legendarische Battle of the Bands en een avondprogramma dat een waar s...


Lees meer >>>

KEIFESTIVAL 2022 'KEI-GEZELLIG' EN 'KATS UITVERKOCHT'

LICHTENVOORDE - Stampvolle kroegen, feest op straat en een karaokebar die door enthousiaste festivalgangers volledig op zijn kop werd gezet. Een avond met alleen maar positieve geluiden en een organisatie die terug kan kijken op één van de beste edities van het Lichtenvoordse Keifestival ooit. Jong en oud genoten van de muzikale kroegentocht langs de horeca in het centrum waarbij vooral de tributebands als Queen must go on bij De Koppelpaarden en Why go home - Pearl Jam Tribute bij Den Diek volle zalen trokken. Door de enorme belangstelling gold bij de deur het ‘1 eruit, 1 erin-principe’. Gelukkig geen probleem gezien het zachte weer en de goede sfeer onder de bezoekers die met een biertje in de hand voor de deur stonden te wachten om de band te zien spelen.

De 35ste editie van het Keifestival afgelopen zaterdag 29 oktober was compleet uitverkocht. Met deze positieve boost trapt de organisatie op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) vol vertrouwen het nieuwe festivaljaar weer af met Kleintje Kei. Tijdens deze muzikale battle die plaatsvindt bij Tapperij Van Ooijen strijden lokale, beginnende bands om de eer de openingsact van het grote Keifestival te worden. Geïnteresseerde bands kunnen zich hiervoor nu alvast aanmelden via secretariaat@keifestival.nl.. Het Keifestival 2023 vindt traditiegetrouw plaats op de laatste zaterdag van oktober, te weten zaterdag 28 oktober 2023.
Webdesign: i-3 Reclamebureau