VOORVERKOOP ACTIE!
Op zaterdag 23 september 2023 is er een speciale voorverkoopactie bij Café de Kletskop vanaf 20:00 uur. Kaarten zijn dan alszijnde earlybirds verkrijgbaar voor 20 euro per kaart en op deze avond per bestelling een gratis consumptie. ...


Lees meer >>>

Gratis festival Kleintje Kei verhuist naar de Markt
Op Hemelvaartsdag vind je dit jaar een mega groot podium op ...


Lees meer >>>

Keifestival 2022 'kei-gezellig' en 'kats uitverkocht'
LICHTENVOORDE - Stampvolle kroegen, feest op straat en een k...


Lees meer >>>

TRICKLEBOLT VERVANGER VAN VANDEVEN BAND

Helaas hebben we een annulering ontvangen van VandeVen Band wegens privéomstandigheden van 1 van zijn bandleden. We hebben een toffe vervanger weten te strikken, namelijk Tricklebolt, een hele vette band!

De gemiddelde leeftijd in deze band ligt niet hoger dan 23 jaar en deze gasten worden met de dag groter en groter. Tricklebolt brengt een diepgewortelde 70’s spirit en een sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Wolfmother. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijt en psychedelica, aangevuld met hooks en looks à la Fatal Flowers. Waan je volledig in een Easy Rider roadtrip terwijl Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in ramt.

Naast Tricklebold hebben we nog een mega waslijst aan bands voor jullie klaarstaan! Ook dit jaar is de diversiteit enorm, achter elke kroegdeur staat de bezoeker zaterdag een welkome muzikale verrassing te wachten. Wat dacht je van de tribute aan Pearl Jam (Why Go Home), Queen (Queen must go on), AC/DC (She’s got balls) en ABBA (Hooked)?! Daarnaast vind je nog de Amerikaanse Lord Bishop Rocks, de Canadese Steve Hill, Hanska Duo, Bootleg Betty en een heuse karaoke opblaasbar!

Tickets à 20,- voor het Keifestival zijn tot zaterdagmiddag 29 oktober te koop bij Westernman Jeans & Casual en via deze website. Daarna zijn de resterende kaarten (mitst niet uitverkocht) voor 22,50 aan de festivalkassa verkrijgbaar.

Webdesign: i-3 Reclamebureau