Winnaar Kleintje Kei 2024
We zijn aan het nagenieten van een GEWELDIGE dag op Kleintje Kei 2024. De winnaar van de "Battle of the bands" is geworden HARDER! Van harte gefeliciteerd en we zien jullie op Keifestival op 26 oktober 2024. En natuurlijk bedanken...
Lees meer >>>

GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Caf&e...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEI 2022 GROOT SUCCES

Of de inwoners van Oost-Gelre en omstreken weer klaar waren voor een feestje? Dat was zeker! Ruim voordat de eerste band begon voor de battle om de openingsact van het Keifestival, stonden al tientallen mensen met hun eerste koude biertje in de hand.

Bij Tapperij Van Ooijen trapte Men of Culture Kleintje Kei af met een energiek optreden en het publiek werd getrakteerd op fijne Indie Rock covers. Ook de drie bands (The Watchtower, Full Stuck en Rock Generation) daarna pakten het gezellige terras van Van Ooijen compleet in. Volgens de jury, bestaande uit Marjan Welman, Sjoerd Doppen en Daafit Helikopterman was het kiezen van een winnaar uit deze beginnende bands een behoorlijke uitdaging. Na een prachtig betoog van Daafit werd The Watchtower tot winnaar uitgeroepen. Zij konden met de winst ook nog eens €250 euro in hun zak steken.

In de avond was het tijd voor de twee hoofdacts. Honderden mensen zongen de nummers van Amy Winehouse luidkeels mee met de tributeband Amy & more.Als afsluiter zette 11-mans formatie X-Orchestra de tent helemaal op zijn kop met fijne hits van vroeger en nu.

“Eindelijk mochten we weer los en zo voelde het voor het publiek denk ik ook. Dit was de beste editie van Kleintje Kei ooit! Daarvoor willen we alle bezoekers, de bands, Tapperij Van Ooijen, de kassadames, Frontline en jury bedanken. ” aldus organisator Joost Griess.

Op 29 oktober dit jaar zal het Keifestival weer plaatsvinden, zet deze datum vast in je agenda. Hopelijk tegen die tijd met net zo’n goede vibe als afgelopen Hemelvaartsdag

Webdesign: i-3 Reclamebureau