Winnaar Kleintje Kei 2024
We zijn aan het nagenieten van een GEWELDIGE dag op Kleintje Kei 2024. De winnaar van de "Battle of the bands" is geworden HARDER! Van harte gefeliciteerd en we zien jullie op Keifestival op 26 oktober 2024. En natuurlijk bedanken...
Lees meer >>>

GRATIS Kleintje Kei verhuist naar DE DRIEHOEK
Dit jaar verhuizen we naar een gloednieuwe locatie bij Caf&e...


Lees meer >>>

UITVERKOCHT KEIFESTIVAL 2019

Met gepaste trots kan de organisatie van het Keifestival terugblikken op de 34ste editie van afgelopen oktober. Met overvolle kroegen, een dampend Bar ’t Doktertje en een diverser programma dan ooit was het uitverkochte Keifestival een mega succes!

Zoals ieder jaar wordt het Keifestival afgetrapt door de winnaar van Kleintje Kei. Delay rockte het dak van Café de Kletskop eraf! Ook vanuit een bomvol Van Ooijen klinkt snoeiharde gitaarmuziek. De Utrechtse formatie Bongloard en de regionale band NirFOONa, zorgden voor geweldig strakke optredens. De zangers van beide bands houden waarschijnlijk een lichte nekhernia over aan deze avond. Bij Markt5 trekt Dayzee een volle zaal, het eerste optreden van deze band klinkt veelbelovend, de reacties zijn dan ook erg positief.

De Ameezing Karoake contertainer tegenover café De Zaak blijkt in Lichtenvoorde ook een schot in de roos. Uitgedost met brillen, pruiken en gekke jassen wordt er luidkeels meegezonden met o.a. Whitney Houston en Snollebollekes, wat er ook meegezongen wordt, de tent wordt helemaal afgebroken. Aan de overkant hangt het er met de benen uit bij Café de Zaak voor Pearl Damn. Voor liefhebbers van Pearl Jam een absolute must see. De Kruup is de huiskamer voor 3FM talent The Given Horse XL, een feest der herkenning, want de mannen schudden de ene na de andere hit uit hun mouw. De Koppelpaarden en Leo hebben de andere grote publiekstrekkers op hun grote podia. Met de onder andere Eagles Tribute, Doppen’s Textiel en Soularvibes en de Galaxy Horns was het feestje compleet.

De jeugd heeft de toekomst

Naast de oude vertrouwde bandjes was er ook een heuse Technobunker in Bar ’t Doktertje. Met een speciale kaart kon de jeugd voor maar €10,- kennis maken met het Keifestival. Dat hebben we geweten! Ruim 300 kaarten werden er verkocht. Hiermee kon het hele terrein van het festival bezocht worden, maar de jeugd was toch vooral te vinden bij de techno-dj’s van Magistraal. Tot diep in de nacht klonken de beats, wat een heerlijke avond!

Wij bedanken alles sponsoren, kroegeigenaren en medewerkers, vrijwilligers, onze huisfotografen en de opbouwploeg voor deze fantastische editie. Tot volgend jaar!?
Webdesign: i-3 Reclamebureau