UITVERKOCHT KEIFESTIVAL 2019
Met gepaste trots kan de organisatie van het Keifestival terugblikken op de 34ste editie van afgelopen oktober. Met overvolle kroegen, een dampend Bar ’t Doktertje en een diverser programma dan ooit was het uitverkochte Keifestival ee...


Lees meer >>>

VOORVERKOOP ACTIE!
Aanstaande zaterdag 28 september is de voorverkoop actie bij...


Lees meer >>>

34STE EDITIE KEIFESTIVAL VOOR IEDEREEN WAT WILS!

Voor de 34e keer op rij openen op zaterdag 26 oktober, de spreekwoordelijke poorten van het Keifestival. Al sinds 1986 weet dit festival veel muziekliefhebbers uit Lichtenvoorde en omstreken te vermaken en te verrassen. Ook dit jaar biedt het Keifestival weer een keur aan muzikale acts. Het is inmiddels bijna vanzelfsprekend, maar er zijn ook deze editie weer hele vette tributes. She Got Balls speelt ACDC, nirFOOna brengt de garagerock van Nirvana en The Foo Fighters en The Eagles Tribute nemen je mee naar Hotel California en naar Seven Bridges Road. Het programma vliegt werkelijk alle kanten op.

10 podia, 20 acts
Na 33 edities is het Keifestival nog springlevend. Op maar liefst 10 locaties, verspreid door het centrum van Lichtenvoorde laten 20 fantastische bands en artiesten horen wat zij in huis hebben. Dit jaar is er ook aan de jeugd gedacht! Tegen een special tarief kunnen ook zij het Keifestival bezoeken. Bar ‘t Doktertje wordt omgetoverd tot de Nachtbunker, waar voor de liefhebbers snoeiharde techno wordt gedraaid.

Van acht tot diep in de nacht
Al om acht uur zaterdagavond klinken de eerste klanken van het Keifestival bij café de Kletskop, Eric verwelkomt dan de winnaar van Kleintje Kei, Delay, als openingsact. Zij komen Lichtenvoorde wakker schudden met covers van onder andere The Red Hot Chili Peppers en andere pop/rock covers. Niet lang daarna zal bij alle tien podia van het festival het feest losbarsten en kan Lichtenvoorde zich opmaken voor een lange nacht dansen en feesten.

Rock, pop, techno én een karaokebar!
Vergeet ook onze karaokebar “The Ameezing Container” niet te bezoeken, voorheen beter bekend als de concertainer, en kom schaamteloos meeblèren met Celine Dions “My heart will go on”. De organisatie staat hier niet garant voor de kwaliteit van de zangers en zangeressen, betreden op eigen risico dus!
Daarnaast willen we jullie nog attenderen op Lord Bischop Rocks (USA), Drunken Dolly en de swingende SoularVibe and the Galaxy Horns. Een gigantische lijst met fantastische artiesten staat zaterdag 26 oktober op jullie te wachten!

Kaarten zijn voor €17,50 zijn tot zaterdagmiddag te koop bij Westernman Jeans & Casual en via de website. Daarna zijn de resterende kaarten voor €20,- aan de festivalkassa verkrijgbaar.
Webdesign: i-3 Reclamebureau