Winnaar Kleintje Keifestival 2017
En de winnaar is.... The Cool Trick! Gefeliciteerd mannen. En grote dank aan alle andere bands! Het was waanzinnig spannend. De afterparty met Doppen's Textiel, Stonegood, DJ Jos en jullie publiek was super gezellig. Bedankt dat jullie ...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEIFESTIVAL HEMELVAARTSDAG 25 MEI
Het programma staat, de poster is af. En dit jaar gewoon wee...


Lees meer >>>

Keifestival 2016: klein en intiem, maar ook druk en uitgelaten
Dat er in het centrum van Lichtenvoorde zaterdagavond 29 okt...


Lees meer >>>

AFTRAP VOORVERKOOP KEIFESTIVAL SUCCESVOL

Inmiddels één derde van de kaarten verkocht. Zaterdag 24 september startte de voorverkoop van het Keifestival op de inmiddels bekende manier: kaarten met flinke korting én een drankje van het huis, bij Tapperij van Ooijen.

Zaterdagavond was het een drukte van jewelste bij Tapperij van Ooijen. Een breed lachende Manus van Ooijen voorzag kopers van Keifestival-tickets van een gratis drankje, mét de voor hem zo kenmerkende glimlach. "Een prachtige manier om de voorverkoop te starten, mensen nemen samen alvast het programma door en halen herinneringen van voorgaande edities op", aldus de kastelein van Tapperij van Ooijen.
Maar liefst 500 entreetickets ging afgelopen zaterdag over de toonbank, een hoopvol vooruitzicht voor de organisatie van het Keifestival. "Als dit de voortekenen zijn voor de voorverkoop, dan gaan we weer een fantastische editie tegemoet", aldus organisator Walter Niënhuis. "We hebben in één avond al bijna één derde van het totale aantal tickets verkocht."
In 2015 keerde het Keifestival na vijftien jaar bij HCR Het Zwaantje terug naar het centrum van Lichtenvoorde. Dit bleek direct een succes, het festival was namelijk meteen uitverkocht. Of dat ook voor deze editie opgaat, zal moeten blijken. Het ligt in ieder geval niet aan de voorbereidingen van de organisatie, noch aan het programma voor de 29e oktober. Dat biedt tributes van onder andere Michael Jackson, Adele, David Bowie en Pantera, en diverse andere bands. Vanaf heden zijn de kaarten online te koop op de site van het Keifestival, bij Westernman Jeans & Casuals én bij de deelnemende horecazaken.
Webdesign: i-3 Reclamebureau