Keifestival start voorverkoop spectaculair!
Zaterdag 30 september bij Tapperij van Ooijen; Keifestival-kaarten voor € 15,-

Aanstaande zaterdag trapt het Keifestival haar voorverkoop spectaculair af! Tussen 19:00u en 00:00u kan men namelijk bij Tapperij van Ooijen ...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEI

WINNAAR KLEINTJE KEIFESTIVAL 2017

En de winnaar is.... The Cool Trick! Gefeliciteerd mannen. En grote dank aan alle andere bands! Het was waanzinnig spannend. De afterparty met Doppen's Textiel, Stonegood, DJ Jos en jullie publiek was super gezellig. Bedankt dat jullie er allemaal waren en tot op Keifestival, zaterdag 28 oktober 2017. De foto's van Kleintje Kei staan bij rubriek media, veel kijkplezier! Deze foto's zijn gemaakt door Martijn Koolmees, Martijn wederom bedankt!
KLEINTJE KEIFESTIVAL HEMELVAARTSDAG 25 MEI

Het programma staat, de poster is af. En dit jaar gewoon weer gratis entree op het Kleintje Keifestival! Zet vast in je agenda: Hemelvaartsdag 25 mei | Aanvang 15:00 uur | Tapperij Van Ooijen.Webdesign: i-3 Reclamebureau