Al 32 jaar lang een Kei van een festival!
Men neme internationaal bekende namen als Dilana Smith (ZA, bekend van Caz en The Voice of Holland), Susan Santos (ES) en Benny Greb’s Moving Parts (DE/USA) en een paar nationale superbands als The Jig en Conjunto Amsterdam. Vul dat v...


Lees meer >>>

Drumlegende Benny Greb geeft exclusieve clinic!
LICHTENVOORDE - Het Keifestival presenteert een drum clinic ...


Lees meer >>>

KLEINTJE KEI

WINNAAR KLEINTJE KEIFESTIVAL 2017

En de winnaar is.... The Cool Trick! Gefeliciteerd mannen. En grote dank aan alle andere bands! Het was waanzinnig spannend. De afterparty met Doppen's Textiel, Stonegood, DJ Jos en jullie publiek was super gezellig. Bedankt dat jullie er allemaal waren en tot op Keifestival, zaterdag 28 oktober 2017. De foto's van Kleintje Kei staan bij rubriek media, veel kijkplezier! Deze foto's zijn gemaakt door Martijn Koolmees, Martijn wederom bedankt!
KLEINTJE KEIFESTIVAL HEMELVAARTSDAG 25 MEI

Het programma staat, de poster is af. En dit jaar gewoon weer gratis entree op het Kleintje Keifestival! Zet vast in je agenda: Hemelvaartsdag 25 mei | Aanvang 15:00 uur | Tapperij Van Ooijen.Webdesign: i-3 Reclamebureau